BEWARE BEACH BUSINESS

BEDRIJFSUITJE

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bedrijfsuitje? De Brouwersdam is een prachtige omgeving waar je echt een dagje weg bent. Kies voor losse clinics of een compleet arrangement (clinics + horeca).

BIJZONDER UITJE VOOR HET TEAM

Wie Zeeland in rijdt is eigenlijk al op vakantie. Even weg uit de drukte. Een prima incentive voor jouw team of personeel dus. Of je nu een mijlpaal te vieren hebt, traditiegetrouw ieder jaar een personeelsfeest of sportdag organiseert of jouw zakenrelaties iets bijzonders wil geven, het team van Beware Beach staat voor u klaar.

BEWARE BEACH BUSINESS

BEDRIJFSUITJE ARRANGEMENT

Gewoon als bedrijfsuitje of met een bepaald doel, je gaat met het hele team op stap en dat is kostbare tijd. Dus doen wij er alles aan om jullie een geslaagde dag te bezorgen.

We stellen een programma samen dat past bij jullie groep en het beoogde doel. Iets wat iedereen leuk vindt en waar iedereen aan mee kan doen. Natuurlijk, je kunt bij ons een shot adrenaline halen op het strand. Maar we snappen dat niet iedereen dat wil. Daarom is het mogelijk om ook rustige onderdelen in het programma op te nemen, zoals strandyoga of een mooie fietstocht.

En worden de gezinnen van de personeelsleden ook uitgenodigd? Dan zorgen we voor een apart programma voor de allerkleinsten. Mét professionele begeleiding.

Vul ons contactformulier in en wij stellen een mooie dag samen. Precies zoals jij het wil!

BEWARE BEACH BUSINESS

VERGADEREN EN TEAMBUILDING

En Beware Beach gaat verder. We hebben goede vergaderfaciliteiten en een unieke samenwerking met een aantal bedrijfscoaches, teambuildingcoaches en health- en lifestyle coaches.

Dus wil je meer dan alleen een dagje uit? Bekijk dan de speciale arrangementen.

Ga naar vergaderspecials of naar teambuilding en -coaching.

BEWARE BEACH BUSINESS

PROGRAMMA’S TOEGESPITST OP DE ZAKELIJKE MARKT

DOELEN DIE BEREIKT WORDEN

EEN DAGJE UIT DAT JOUW TIJD EN GELD WAARD IS