BLOKARTEN

Misschien heb je ze al eens over het strand zien rijden: buggy’s met een groot zeil er op. Leer binnen no-time om over het strand te racen, voortgedreven door de kracht van de wind.

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

SNEL LEREN STRANDZEILEN

Strandzeilen, ook wel Blokarten genoemd, is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig. Onder begeleiding van een instructeur leer je hoe je een Blokart bestuurt en er snelheid mee maakt.

BEWARE BEACH

STRANDZEIL CLINIC

Het is natuurlijk belangrijk dat het strandzeilen veilig verloopt. Van tevoren krijgen jullie een uitgebreide instructie in het veilig leren omgaan met de blokart.

De instructeurs laten zien hoe je de blokart moet besturen, hoe je snelheid maakt en hoe je zo snel mogelijk bochten kunt maken. Je oefent allemaal met je eigen kar terwijl de instructeur iedereen in de gaten houdt en tips geeft.

Heb je het strandzeilen onder de knie? Meet dan jouw rondetijd en kijk wie er de allersnelste is!

Er is een minimum lengte van 1.40m. nodig om de wagen veilig te kunnen besturen. Heeft u bijvoorbeeld kinderen in uw groep, neem dan tijdig contact met ons op.

Prijs:
1,5 uur voor € 39,50 p.p.

BEWARE BEACH

LOCATIE EN ARRANGEMENT

Locatie
Het strandzeilen wordt gedaan op het Noordzeestrand van de Brouwersdam. De Brouwersdam is de dam die Zuid-Holland met Zeeland verbindt. Het strand is hier zeer breed en heeft een stevige ondergrond waardoor het de beste locatie aan de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust is om te komen strandzeilen.

Groepsarrangementen
Strandzeilen is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel of diner).

Het strandzeilen is individueel te boeken, maar ook zeer geschikt voor groepen, scholen of bedrijfsuitjes. Samen met een groepje vrienden of met het hele gezin strandzeilen. Weer eens wat anders! Twijfel niet langer en neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag uit.

BOEK JE BLOKART CLINIC OF EEN COMPLEET ARRANGEMENT

Ga je voor een spectaculair uitje? Boek dan een Blokart clinic. Wil je het graag combineren met een lunch, borrel of diner? Kies dan voor een arrangement.

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH