BOOGSCHIETEN EN ARCHERY TAG

Leer alles over boogschieten. Raak jij de roos? Groepen vanaf 8 personen kunnen ook kiezen voor Archery Tag. Dit is een kruising tussen boogschieten en paintball. Perfect voor teambuilding.

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

BEWARE BEACH

CLINIC BOOGSCHIETEN

Wie ontpopt zich tot dé Robin Hood van het strand? Gewapend met pijl en boog probeer je bij deze sport zo vaak mogelijk in de roos te schieten.

De instructeurs leren je alles over de techniek: focus en rust zijn het geheim. Aan het eind van deze clinic heb je de roos vast en zeker een keer geraakt. Of scoor als team de meeste punten en ga samen voor de overwinning!

Duur van de clinic: 1 uur
Prijs: € 23,50 p.p.

BEWARE BEACH

CLINIC
ARCHERY TAG

Ben je met een groepje van 8 personen of meer? Dan kun je ook kiezen voor een variant op het boogschieten: Archery Tag. Achery Tag is het beste te beschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball. Gewapend met een speciaal hiervoor ontworpen pijl en boog zoek je dekking achter een van de obstakels in het veld.

Samen met jouw team voer je de afgesproken tactiek uit om de tegenstander uit te schakelen. Het team wint als alle deelnemers van het andere team, of de targets op de andere speelhelft, zijn geraakt.

Duur van de clinic: 1 uur
Prijs: € 23,50 p.p.

GROEPSARRANGEMENTEN

Boogschieten en archery tag zijn uitstekend te combineren met onze andere strand- en wateractiviteiten. Ben je met een groep en wil je misschien wel lekker barbecueën na afloop?

Bekijk dan onze groepsuitjes pagina of klik op de onderstaande knop om het complete aanbod van onze groepsarrangementen te bekijken.

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH