GROEPSUITJES

Organiseer een spectaculair groepsuitje op het strand voor vrienden, teamgenoten of familie. Geniet van spannende strand- en wateractiviteiten en combineer het met een van onze arrangementen

BEWARE BEACH

ONVERGETELIJK UITJE

Wil jij een onvergetelijk en tot in de puntjes verzorgd dagje uit organiseren voor jouw gezin, familie, vrienden of team? Dat is nog best een uitdaging.

Het moet origineel zijn, iets wat iedereen leuk vindt en waar iedereen aan mee kan doen. En dan moet je natuurlijk óók nog binnen het budget blijven. Wij helpen jou een dag te organiseren die aan al deze eisen voldoet.

Of je nu een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest moet organiseren, de seizoenafsluiting met jouw voetbalteam, het jaarlijkse uitje met jouw vriendengroep of een bijzonder dagje uit met de familie.

BEWARE BEACH

COMPLEET ARRANGEMENT

Bij Beware Beach weten we wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een groepsuitje. Van het ontvangst tot het laatste biertje bij vertrek, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat jullie een dag beleven waar nog lang over nagepraat zal worden.

En het is iets bijzonders want bij Beware Beach bieden we activiteiten die je maar op enkele plekken in Nederland kunt vinden. Zeker de moeite waard om daarvoor naar onze prachtige strandlocatie, net op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland, te rijden.

Voor jouw gemak hebben we een aantal standaard arrangementen samengesteld. Vul ons contactformulier in en wij stellen het samen. Precies zoals jij het wilt.

BEWARE BEACH BUSINESS

Wil je ook vergaderen, een leuk bedrijfsuitje organiseren of een teambuilding clinic organiseren? Ga dan naar Beware Beach Business.