KITEBUGGYEN

Het kitebuggyen is een spectaculaire en uitdagende activiteit die geschikt is voor iedereen. Voortgetrokken door de kracht van een vlieger race je in een buggy over het strand.

BOEK KITEBUGGY CLINIC
BOEK ARRANGEMENT

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

SNEL LEREN KITEBUGGYEN

De instructeur begint met de uitleg over het besturen van de powerkite (vlieger). Is dat onder de knie, dan wordt de buggy erbij gepakt. In groepjes van twee ga je aan de slag.

BEWARE BEACH

KITEBUGGY CLINIC

Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. De instructeur geeft instructies om goed en veilig met de powerkite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen.

Als je dit onder de knie hebt, leer je de buggy te besturen. Hierna ben je klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om iedereen in de gaten te houden en tips te geven.

Kitebuggyen is niet geschikt voor de allerkleinsten. Heeft u een kind tussen 10 en 14 jaar, neem tijdig contact met ons op.

Prijs:
1,5 uur voor € 37,50 p.p.

BOEK JE KITEBUGGY CLINIC

BEWARE BEACH

LOCATIE EN ARRANGEMENT

Locatie
Het kitebuggyen wordt gedaan op het Noordzeestrand op de Brouwersdam (Ouddorp). De Brouwersdam is de dam die Zuid-Holland met Zeeland verbindt. Het strand is hier zeer breed en heeft een stevige ondergrond waardoor het de beste locatie aan de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust is om te komen kitebuggyen.

Groepsarrangementen
Natuurlijk is het kitebuggyen ook te combineren met strandzeilen, suppen of één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Want het leuke aan kitebuggyen is dat iedereen er aan mee kan doen.

Ben je met een groep en wil je ook gebruik maken van onze horeca mogelijkheden (borrel, lunch of diner) ? Ga dan voor een compleet arrangement. Voor elk budget hebben we een gepast arrangement.

BOEK JE KITEBUGGY ARRANGEMENT
BOEK JE KITEBUGGY CLINIC OF EEN COMPLEET ARRANGEMENT

Wil je lekker racen over het strand? Boek dan een Kitebuggy clinic. Wil je het graag combineren met een lunch, borrel of diner? Kies dan voor een arrangement.

BOEK LOSSE CLINIC
BOEK ARRANGEMENT

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH