OBC_logo_top_banner

Het trendy nieuwe Beach Centrum op de Brouwersdam.

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

O'Neill Beach Center Brouwersdam

STRAND BELEVENING

Het toonaangevende kledingmerk O’Neill heeft zijn roots in Santa Cruz California. Een prachtig stadje aan de westkust van Amerika. Een indrukwekkende kust met strand, zon en zee, waar de bewoners genieten van het echte surf- en strandleven.

Geen wonder dus dat O’Neill zich zo thuis voelt op het strand van Beware Beach. En daarom hebben zij hier het O’Neill Beach Center gerealiseerd.

Een centrum waar je terecht kunt voor de ultieme strandbeleving. Je vindt er van alles. Van surfshop tot bootcamp, van kitesurfschool tot zwempoeltje voor de kids. En wat dacht je van de O’Neill boardroom waarin niet alleen O’Neill, maar ook jij jouw vaste vergaderplek op het strand kunt hebben.

O'Neill Beach Center Brouwersdam

ETEN &
DRINKEN

Het O’Neill Beach Center is een plek om even tot rust te komen, een plek waar je op zondagmiddag naar toe kunt met jouw gezin. Om naar de surfers te kijken of even heerlijk over het strand te wandelen. Nadat je de zon in de zee hebt zien zakken, kun je nagenieten in het restaurant, waar je vriendelijke bediend wordt en lekker kunt eten en drinken.

Beware Beach is er met recht trots op om deel uit te maken van dit trendy nieuwe centrum* op de Brouwersdam. Ben je bij ons te gast? Dan maak ook jij kennis met de plek waar iedereen geweest móet zijn!

*Het O’Neill Beach Center wordt in april 2019 gerealiseerd

ALVAST GENIETEN VAN HET STRAND ?

Bekijk dan alvast een van de spectaculaire Beware Beach strand- en wateractiviteiten

Combineer de activiteiten met een heerlijke borrel, lunch, BBQ of diner voor het perfecte uitje.

BOEK LOSSE ACTIVITEIT
BOEK COMPLEET ARRANGEMENT
OBC_logo_banner

LIFE IS BETTER AT THE BEACH