SCHOOLKAMP

Met een groep scholieren of studenten op kamp op een unieke en mooie locatie in Nederland? Kom naar de Brouwersdam! Of je nu vanuit het VO, MBO, HBO of WO komt, wij stellen voor iedere doelgroep een uitdagend kamp samen. Wij kunnen het schoolkamp gedeeltelijk of volledig verzorgen.

BEWARE BEACH

SAMENWERKING

Voor het organiseren van de beachcamps heeft Beware Beach een unieke samenwerking met Huski Reizen. Deze samenwerking combineert 30 jaar ervaring in het organiseren van kampen en reizen met de jarenlange ervaring van Beware Beach in strand- en windsporten.

Huski Reizen
Al vanaf 1983 heeft Huski Reizen hetzelfde voor ogen: het organiseren van betaalbare en actieve groepsreizen voor scholieren en studenten volgens een op maat gemaakt all-in pakket. Bij Huski Reizen is geen reis hetzelfde!

BEWARE BEACH

MISSIE BEACHKAMPEN

Met onze ervaring en praktische kennis kunnen we scholieren en studenten een veilige, leuke, leerzame en gemakkelijke reis bieden. Wij staan voor actieve, betaalbare all-in reizen. Een onvergetelijke ervaring voor iedere leerling!

BEWARE BEACH

UNIEK SCHOOLKAMP

Maar wat maakt een Beachkamp bij Huski Reizen en Beware Beach zo uniek?

Wij streven een aantal idealen na die wij kernwaarden noemen. Dit zijn onze essentiƫle grondbeginselen waar wij in geloven en waar vanuit wij handelen.

Onze kernwaarden zijn:

  • Positieve benadering
  • Betrokkenheid
  • Eerlijkheid
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Teamgeest
  • Groei en ontwikkeling
VANAF 20 PERSONEN

Geen schoolkamp, maar een schoolreisje? Of wil je meer informatie? Bekijk dan een van deze pagina’s

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH