STAND UP PADDLE EN KAJAKKEN

Sta op een surfplank en peddel jezelf vooruit over het water. Of kies voor een leuke clinic kajakken of een XXL sup arrangement.

BOEK JE CLINIC
BOEK ARRANGEMENT

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

BEWARE BEACH

CLINIC
STAND UP PADDLE

Stand up paddle, ook wel suppen genoemd, is een vorm van surfen. In tegenstelling tot gewoon golfsurfen, waar liggend of knielend met de armen gepeddeld wordt, wordt bij een stand-up paddle board gebruikgemaakt van een peddel. De surfer staat daarbij op de surfplank.

De surfplank die gebruikt wordt, is vrij groot. Dit zorgt ervoor dat de plank stabiel genoeg is, zodat je er niet steeds afvalt. Daarom is het een activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Een leuke kennismaking met de surfsport.

Suppen kan zowel gedaan worden in grote golven (op zee) als op het rustige binnenwater (Grevelingenmeer).

Duur van de clinic: 1 uur
Prijs: € 21,50 p.p.

BOEK CLINIC STAND UP PADDLE

BEWARE BEACH

CLINIC
KAJAKKEN

De Brouwersdam is een geweldige locatie om te kajakken op zee! Wanneer de wind aanwakkert en de golven het strand op worden geduwd, is het tijd om de branding te trotseren.

Soms kan het zijn dat de golven zich niet laten zien. Dan heeft Beware Beach mooie alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wedstrijdje kajakpolo of een prachtige tocht op het Grevelingenmeer?

Duur van de clinic: 1 uur
Prijs: € 21,50 p.p.

BOEK CLINIC KAJAKKEN

BEWARE BEACH

ARRANGEMENT XXL SUP

Wie durft er op de XXL sup? Het lijkt heel gemakkelijk omdat hij zo groot is, maar het is nog best een uitdaging om hierop in evenwicht te blijven. Wie niet wil vallen, kan erop blijven zitten. Maar de echte diehards gaan natuurlijk staan!

De XXL sup is zo groot, dat je er niet in je eentje op kunt varen. Vraag dus jouw vrienden of familie om met je mee te gaan.

Alle XXL sup activiteiten zijn alleen te reserveren in combinatie met een arrangement.

BOEK XXL SUP ARRANGEMENT
GROEPSARRANGEMENTEN

Suppen en kajakken zijn uitstekend te combineren met onze andere activiteiten. Ben je met een groep en wil je naast een activiteit ook gebruik maken van onze horeca? Vraag dan een groepsarrangement aan.

BOEK LOSSE CLINIC
BOEK ARRANGEMENT
SUP OF KAJAK HUREN

Het is mogelijk om een sup of kajak te huren en zelf het Grevelingenmeer of de kustlijn te verkennen. Vooraf kijken we samen met jou naar de veiligheid en krijg je tips over waar je het beste naar toe kunt gaan. Daarna ga je zelf op avontuur. Klik hier voor de prijslijst.

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH