BEWARE BEACH

CLINIC
STAND UP PADDLE

Stand up paddle, ook wel suppen genoemd, is een vorm van surfen. In tegenstelling tot gewoon golfsurfen, waar liggend of knielend met de armen gepeddeld wordt, wordt bij een stand-up paddle board gebruikgemaakt van een peddel. De surfer staat daarbij op de surfplank.

De surfplank die gebruikt wordt, is vrij groot. Dit zorgt ervoor dat de plank stabiel genoeg is, zodat je er niet steeds afvalt. Daarom is het een activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Een leuke kennismaking met de surfsport.

Het suppen wordt gedaan op de Noordzee aan de buitenzijde van de brouwersdam. Dit brengt zo mooie golven om op te surfen.

Duur van de clinic: 1 uur
Prijs: € 23,50 p.p.

BEWARE BEACH

ACTIVITEIT
XXL SUP

Wie durft er op de XXL sup? Het lijkt heel gemakkelijk omdat hij zo groot is, maar het is nog best een uitdaging om hierop in evenwicht te blijven. Wie niet wil vallen, kan erop blijven zitten. Maar de echte diehards gaan natuurlijk staan!

De XXL sup is zo groot, dat je er niet in je eentje op kunt varen. Vraag dus jouw vrienden of familie om met je mee te gaan.

De XXL sup activiteiten kunnen worden gehuurd op locatie of online worden geboekt voor een gegarandeerd spektakel.

GROEPSARRANGEMENTEN

Suppen is uitstekend te combineren met onze andere activiteiten. Ben je met een groep en wil je naast een activiteit ook gebruik maken van onze horeca? Vraag dan een groepsarrangement aan.

SUP HUREN

Het is mogelijk om een sup of XXL sup te huren om de kustlijn mee te verkennen. Vooraf kijken we samen met jou naar de veiligheid en krijg je tips over waar je het beste naar toe kunt gaan. Daarna ga je zelf op avontuur.

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH