STRAND ACTIVITEITEN

Stel je eens voor. Je racet over het strand, je haren wapperen in de wind en de zon schijnt op je gezicht. Wat een vrijheid! Je voelt je goed, want vooraf dacht je dat het niks voor jou was, maar nu blijkt dat je het binnen no time hebt geleerd. Hoe gaaf is dat!

[/fusion_builder_column]

HET IS VOOR IEDEREEN

De strandactiviteiten van Beware Beach zijn spectaculair, maar toch laagdrempelig. Iedereen kan het leren. En zo ervaar je hoe het is om als een echte pro het strand te veroveren.

BEWARE BEACH

LOSSE CLINICS

Je beleeft het samen met jouw partner, vrienden of familie. En jullie zullen er nog lang over napraten, want met de activiteiten van Beware Beach maak je echt iets bijzonders mee. Je ervaart het strandleven vol avontuur, ontspanning en plezier.

Bekijk via ons reserveringssysteem het brede aanbod aan activiteiten en kies de activiteit die bij jou past.

BEWARE BEACH

SPECTACULAIR GROEPSUITJE

Ben je met een groep van 6 personen of meer? Denk dan eens aan onze groepsarrangementen. In een arrangement kun je meerdere activiteiten met elkaar combineren én ook nog eens gebruik maken van de speciale groepsmenu’s van strandpaviljoen Brouw.

Zo word je gastvrij ontvangen met koffie en gebak of een lunch en kun je na afloop heerlijk samen borrelen of barbecueën. Bekijk de groepsuitjes pagina om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Of zie meteen wat voor horeca arrangementen je kan combineren met onze strandactiviteiten.

Blokarten

Kitebuggyen

Powerkiten

Boogschieten

BEWARE BEACH BUSINESS

Voor bedrijven en andere zakelijke klanten hebben we daar bovenop nog eens extra mogelijkheden, zoals vergaderen en teambuilding. Bekijk ons aanbod op Beware Beach Business.

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH