STRANDPAVILJOEN

BROUW

Perfecte locatie waar je echt (h)eerlijk kan eten. Strandpaviljoen Brouw verzorgt ook al het eten voor onze complete Beware Beach arrangementen.

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

BEWARE BEACH

GROENTEN UIT EIGEN TUIN

Op zoek naar een plek waar je echt eerlijk kunt eten? Dan moet je zeker eens bij strandpaviljoen Brouw langs gaan. Wist je dat de meeste groenten die ze hier serveren uit de eigen ‘Brouw tuin’ komen? Volledig biologisch en met liefde gekweekt. En super vers! Rechtstreeks uit de Zeeuwse klei op jouw bord.

Bouillons, friet, salades, sauzen, een lekker stukje vlees of vis. Alles is vers bereid in de keuken van het restaurant en dat proef je.

BEWARE BEACH

HELE JAAR OPEN

Je kunt er zeker van zijn dat je goed bediend wordt. Of je nu ‘s zomers op het terras in de zon zit of ’s winters binnen bij de houtkachel. Ja, ook ’s winters! Want het paviljoen is alle dagen van het jaar geopend. Je kunt er dus altijd terecht om na te genieten van jouw bezoek aan het strand.

Voor groepen en bedrijven is er een uitgebreide keuze uit diverse buffetten. Van lunch tot barbecue, van ontvangst met gebak tot walking diner. En met alle gasten wordt rekening gehouden, ook als er speciale dieetwensen zijn.

GENIET VAN SPECTACULAIRE ACTIVITEITEN EN HEERLIJK ETEN

Boek je een volledig arrangement bij Beware Beach? Dan zorgt strandpaviljoen Brouw ervoor dat jullie op culinair gebied niets te kort komen.

OBC_logo_banner

LIFE IS BETTER AT THE BEACH