BEWARE BEACH

ONS TEAM

[/fusion_builder_column]

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

BEWARE BEACH

PASSIE  EN VRIJHEID

Is het leven te druk en gehaast? Sta je altijd in de file of zit je teveel binnen en beweeg je te weinig? Het team van Beware Beach beleeft elke dag wat we jou als klant willen geven: vrijheid, ontspanning, toffe sporten en een prachtige omgeving.

Elke dag mogen we op het strand zijn, met het zand tussen onze tenen (en trouwens ook in onze auto, op onze deurmat, en… nou ja, eigenlijk gewoon overal). Elke dag hebben wij een gratis workout. Want het zand maakt alles 2x zo zwaar. Onze werkdag is gelijk aan 10 kilometer hardlopen en een uurtje powerliften in de sportschool.

Als we klaar zijn met werken, vind je ons vaak nog op het water. Direct uit het werk gaat onze kites de lucht in of stappen we op ons windsurfboard. Wij hebben passie voor onze sport, en dat willen we zoveel mogelijk delen met anderen. Onze missie is om iedereen ermee te laten kennismaken. En gelukkig dóen we dat ook bij Beware Beach. Daar bieden we deze sporten aan, in een vorm die laagdrempelig is, zodat iedereen het kan leren.

Dus zien we je op het strand? We delen graag onze passie met jou!

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH