TEAMBUILDING GAMES

De teambuilding games zijn te boeken als onderdeel van een compleet arrangement. Combineer het met andere activiteiten en een heerlijke lunch, borrel of diner.

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

BEWARE BEACH

TEST DE TEAMSPIRIT

Het strand biedt ruimte en mogelijkheden voor een aantal toffe games om de teamspirit te testen. Hoe goed communiceren jullie met elkaar? Wie neemt de leiding? Durven jullie op elkaar te vertrouwen? Het komt allemaal aan bod als jullie samen de uitdaging aan gaan.

De teambuilding games zijn gericht op samenwerking. Dat klinkt heel serieus, maar schrik niet, ze hebben ook een hoog fun gehalte! Welke games het zijn? Dat blijft nog even geheim. Want hoe minder jij je hebt voorbereid, hoe leuker het is.

De teambuilding spellen zijn alleen binnen een arrangement te boeken. Ze mogen eigenlijk niet ontbreken in jouw bedrijfsuitje!

BEWARE BEACH

TEAMBUILDING
PROGRAMMA

Heb je als doel om het teamwork in jouw team écht te verbeteren en kom je speciaal hiervoor naar ons? Volg dan één van onze teambuildingsprogramma’s. Deze zijn helemaal gericht op het creëren van een hechter team.

In deze teambuildingsprogramma’s besluit de teambuildingscoach welke activiteiten worden ingezet als middel om het doel te bereiken. En dit kunnen ál onze activiteiten zijn, dus niet alleen de teambuilding games. Lees meer op onze pagina over teambuildingsprogramma’s.

GROEPSARRANGEMENTEN

Combineer leuke teambuilding games met spectaculaire activiteiten zoals blokarten, powerkiten en archery tag. Maak het compleet met een heerlijke lunch, borrel, BBQ of diner voor het perfecte dagje uit.

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH