BEWARE BEACH BUSINESS

TRAINING LEIDERSCHAP EN TALENT

Wie droomt er niet van? Initiatiefrijke teamleden, projecten die succesvol afgerond worden, vergaderingen waar je energie van krijgt. Teamleden die met elkaar leren, kennis delen en elkaar opzoeken om problemen zelf op te lossen.

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

TEAM- EN LEIDERSCHAPS TRAININGEN

De business coaches van Beware Beach adviseren, coachen en trainen teams in allerlei sectoren: van management tot werkvloer. Dit op verschillende manieren, maar altijd vanuit een heldere visie op wat teams effectief maakt en wat daarvoor nodig is.

BEWARE BEACH BUSINESS

TALENTEN BENUTTEN

Hét dream team: een team dat zelfstandig opereert en goed samenwerkt: leren, ontwikkelen en lol maken gaan hand in hand. Een goede samenwerking levert meer op dan de som der losse delen. Samen zoeken naar overeenkomsten, verschillen benoemen en conflicten – waarin betrokkenheid zichtbaar wordt – niet uit de weg gaan. Bijzondere dingen creëer je namelijk door in te zien dat dé waarheid niet bestaat. Samen kom je verder dan alleen.

Onze business coaches begrijpen hoe ze de diversiteit in een team kunnen benutten en bieden een programma waarbij ontdekken, leren en doen bij elkaar worden gebracht. Een lerende organisatie haalt namelijk het maximale uit de talenten in hun team(s).

Wil je weten of deze ‘magic’ ook voor jouw team het verschil kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

BEWARE BEACH BUSINESS

LEIDERSCHAP REALISATIEKRACHT

Een team leiden naar grootse prestaties vraagt niet alleen wat van het team, maar ook van de (team)leider of manager. Effectieve teamleiders weten hun mensen te verrassen, te verbinden, te coachen en los te laten. Dit vraagt van jou als leider zelfinzicht, bewustzijn en vaardigheden.

Door de unieke samenwerking met onze business coaches zijn wij in staat om te helpen bij het vergroten van jouw realisatiekracht. Zij hebben ruime ervaring in het zelf leiden van organisaties en teams, en zijn daarnaast al jarenlang als trainer actief.

Tijdens de sessies die op onze Beware Beach locatie gehouden worden, zijn zij in staat om te zorgen dat in korte tijd uitdagende ambities gerealiseerd worden. Onze trainers weten als geen ander om leren, ontwikkelen en doen bij elkaar te brengen tot een uitdagend, leuk en leerzaam trainingsprogramma.

Nieuwsgierig of dit trainingsprogramma ook iets voor jou is? Laat het ons weten via onze contactpagina. Je wordt dan gebeld voor een vrijblijvend intake gesprek.

BEWARE BEACH BUSINESS

PROGRAMMA’S TOEGESPITST OP DE ZAKELIJKE MARKT

DOELEN DIE BEREIKT WORDEN

EEN DAGJE UIT DAT JOUW TIJD EN GELD WAARD IS

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH