BEWARE BEACH BUSINESS

VERGADER SPECIALS

Kom uit de sleur van je standaard werkplek. Vergader en brainstorm op een unieke locatie waar iedereen tot rust komt. Een plek waar de beste ideeën naar boven komen en waar je sneller resultaat bereikt.

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

BEPAAL DE JUISTE KOERS

Even heel eerlijk: bij Beware Beach vergaderen we zelf zo min mogelijk. Maar soms is het nodig. Bijvoorbeeld om samen koers te bepalen, te evalueren of te brainstormen over nieuwe ideeën.

Onze locatie in combinatie met de vele mogelijkheden om jouw vergadering bijzonder en uniek te maken, zorgen ervoor dat er resultaten worden behaald en kostbare tijd maximaal wordt benut.

BEWARE BEACH BUSINESS

UNIEKE LOCATIE

Het is een goed idee om eens een keer ergens anders te vergaderen. Waar je ook nog uit die vergaderzaal wordt gehaald voor een welverdiende break op het strand. Om zo maximaal met elkaar in contact en verbinding te komen. Want weet je wanneer er het meest gezegd wordt? In de pauzes of juist na de vergadering.

In een inspirerende strandomgeving met een vergaderzaal die van alle gemakken is voorzien, komen de beste ideeën naar boven en worden vaste patronen doorbroken en mooie deals gesloten. Combineer vergaderen met het versterken van de teamspirit en voilà, je hebt de sleutel naar succes te pakken.

BEWARE BEACH BUSINESS

VERGADER ARRANGEMENT

In onze vergaderarrangementen zit standaard één uur strandactiviteiten voor de hele groep onder begeleiding van één van onze instructeurs. Jullie kiezen zelf de activiteit(en).

Ook kun je ons vragen om de vergaderdag extra speciaal te maken. Dit doen we met thema’s die nét dat beetje extra geven. Wat dacht je van:

  • Health & Lifestyle
  • Brainstorm & creativity
  • Flow & Inspiration
  • Teambuilding & training

Bij alle thema’s krijg je een ‘energizer’ waarbij een ervaren coach jullie bewust maakt van een aantal lifechangers. Daarnaast wordt het uurtje op het strand ingevuld in het kader van het door jullie gekozen thema.

Vul ons contactformulier in en wij stellen een mooie dag voor u samen. En natuurlijk denken we graag met je mee om het helemaal op maat te maken, zodat de vergadering een bijzondere sessie wordt die ook de dagen erna nog vruchten afwerpt.

BEWARE BEACH BUSINESS

PROGRAMMA’S TOEGESPITST OP DE ZAKELIJKE MARKT

DOELEN DIE BEREIKT WORDEN

EEN DAGJE UIT DAT JOUW TIJD EN GELD WAARD IS