WAKEBOARDEN EN WATERSKIEN

Zweef met je board of ski’s over het water. Leer wakeboarden of waterskiën van een gecertificeerde instructeur. Een ervaring om nooit te vergeten.

BOEK ARRANGEMENT

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

BEWARE BEACH

LEER WAKEBOARDEN

Snowboarden, maar dan op het water. Dat is wakeboarden! Voordat je het water op gaat, legt de instructeur alles uit over de techniek van het wakeboarden.

Eenmaal op het water krijgt iedereen de kans om het geleerde in de praktijk te brengen. Misschien is het even volhouden, maar als de eerste meters eenmaal gemaakt zijn, is het een ervaring om nooit te vergeten.

Het wakeboarden is alleen binnen een arrangement of als groep te boeken.

BOEK WAKEBOARD ARRANGEMENT

BEWARE BEACH

LEER
WATERSKIËN

Waterskiën moeilijk? Nee, helemaal niet. Wij garanderen dat je binnen 15 minuten op het water staat. De instructeur leert je alles over het starten en de juiste houding.

Als een echte pro hang je achter de boot en maak je de eerste rondjes over het water.

Het waterskiën is alleen in een arrangement of als groep te boeken.

BOEK ARRANGEMENT WATERSKIËN
GROEPSARRANGEMENTEN

Bij het wakeboarden of waterskiën wordt de boot voor één of meerdere uren speciaal voor jullie groep gereserveerd.  De instructeur zorgt ervoor dat iedereen een poging kan wagen. Losse lessen boeken is helaas niet mogelijk. Boek dus een arrangement of groepsuitje en combineer de activiteiten eventueel met een borrel, lunch, BBQ of diner.

De capaciteit voor het waterskiën en wakeboarden is beperkt, maar het kan een heel leuk onderdeel zijn in een totaal arrangement, waarbij meerdere activiteiten met elkaar worden gecombineerd.

BOEK JE ARRANGEMENT
WAKEBOARD OF WATERSKI’S HUREN

Heb je zelf een boot? Dan is het ook mogelijk om een wakeboard en waterski materialen te huren. Klik hier voor de prijslijst.

BEWARE BEACH

LIFE IS BETTER AT THE BEACH